A Rendelés Nyomon Követése

Szállítás

Büszkék vagyunk arra, hogy a cipőipar egyik leggyorsabb szállítója vagyunk. A legtöbb hétfőtől péntekig leadott rendelést még aznap vagy legkésőbb másnap kiszállítjuk. A csomagok feladása UPS Ground 7-10 napos biztosítással történik.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási idők helytől függően változhatnak, és nem garantáljuk ezeket a szállítási időket a rajtunk kívül álló, harmadik féltől származó tényezők miatt. Kérjük ügyfeleinket is, hogy rendelésük leadásakor szíveskedjenek megadni telefonszámukat és e-mail címüket. Ez nagyban segít abban, hogy a rendelések törlésre kerüljenek, és megfelelő időn belül megérkezzenek a kezedbe.

A COVID-19 miatt késést tapasztalhat az e-mail-válasz, a szállítási idő és a visszaküldés feldolgozása során. A rendelés kiszállítását követően egy szállítási visszaigazoló e-mailt küldünk a nyomon követési információkkal.


Megrendelésének Nyomon Követése

A megrendelés feladását követően e-mailben küldünk Önnek egy rendelést visszaigazoló e-mailt. A rendelés kiszállítását követően egy szállítási visszaigazoló e-mailt is küldünk a nyomon követési információkkal.

 • flight
  gyors szállítás
 • card_giftcard
  különleges ajándék
 • credit_card
  Könnyű fizetés
 • access_time
  30 napos visszaküldés