FAQ

Utoljára 2022. április 1-én frissítve
Nem számít, mennyi információt tesz közzé, néhány kérdés mindig marad. Várjuk, hogy segíthessünk. Mielőtt azonban kapcsolatba lépne velünk, tekintse át a leggyakrabban ismételt kérdések alábbi listáját. Így több időnk lesz konkrét kérdések megválaszolására, és időt takarít meg, amíg a válaszunkra vár.
A maytornacipo.com csak 100%-ban új és hiteles termékeket árul. Nem hordtak, hibátlan állapotúak.
A kuponkódok a Pénztár oldalon válthatók be. A fizetési oldal jobb oldalán megjelenik az összes kosár terméke. Ez alatt lesz egy „PROMO KÓD” doboz. Másolja ide a kódot, és a kedvezmény azonnal megjelenik a kosarában. A kuponkódok nem használhatók fel promóciós időszakokban vagy akciós időpontokban, és nem vonhatók össze más ajánlatokkal.
Ügyfélszolgálatunk a hét 7 napján áll az Ön rendelkezésére! Nyugodtan küldjön nekünk e-mailt a service@hxecltd.com címre, vagy írjon nekünk a Kapcsolat oldalunkon keresztül.
A megrendelések feldolgozása akár 3 napot is igénybe vehet a kiszállítás előtt. A promóciós időszakokban és ünnepnapokon további időre lehet szükség. A rendeléseket hétfőtől szombatig szállítjuk.
A rendelések nyomon követhetők a Fiókoldal Rendelési előzményeiben vagy a Rendelés nyomon követése oldalon.
A megrendelés kiszállítása után a szállítási címet nem tudjuk módosítani. Ha megrendelését nem szállították ki, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, és mindent megtesznek a kérés teljesítése érdekében.
Lemondási kérelem érkezésekor mindent megteszünk annak érdekében, hogy eleget tegyünk, azonban bizonyos esetekben a lemondás nem lehetséges. Kérésével azonnal forduljon az ügyfélszolgálathoz.
Köszönjük, hogy az ünnepi szezonban a maytornacipo.com oldalt választotta! Mivel termékeink raktáron vannak, és készen állnak a szállításra, küldetésünk, hogy gyorsan és zökkenőmentesen megkapja termékeit. A rendelés leadása után a kiszállítás előtt legfeljebb 3 munkanapot várjon a feldolgozásra.
 • flight
  gyors szállítás
 • card_giftcard
  különleges ajándék
 • credit_card
  Könnyű fizetés
 • access_time
  30 napos visszaküldés