A maytornacipo.com elkötelezett amellett, hogy kivételes ügyfélélményt biztosítson. Javasoljuk, hogy a rendelés leadása előtt minden kérdésével vagy aggályával forduljon hozzánk.

Szállítás

Minden megrendelés esetén a feldolgozási és ellenőrzési idő a megrendelés kiszállítása előtt 1-3 munkanapig tart. A promóciós időszakokban és ünnepnapokon további időre lehet szükség. A rendelés kiszállítását követően e-mailt fog kapni a nyomon követési információkkal.

Felhívjuk figyelmét, hogy a rendelés kiszállítását követően a szállítási címet nem tudjuk megváltoztatni.

Visszatér

Örömmel fogadjuk visszaküldését a kiszállítástól számított 30 napon belül, és visszakapjuk az árát. Jelenleg nem kínálunk cserét, és nem áll módunkban a visszaküldés költségeit sem.

A visszaküldött termékeknek újszerű állapotban kell lenniük. Nem fogadunk el visszaküldést, ha bizonyíték van arra, hogy a vásárolt terméket a szabadban viselték. Kérjük, próbálja fel a tornacipőt szőnyegpadlón az illeszkedés érdekében. A vásárláskor vissza kell küldeni az eredeti cipősdobozt/csomagolást és minden tartozékot. Ha egy cikk biztonsági címkét tartalmaz, azt semmilyen módon nem szabad elvágni vagy megváltoztatni, hogy visszaküldhető legyen.

Kérjük, csomagolja be a cipőket, a cipősdobozt és az összes tartozékot az eredeti szállítódobozba. Az eredeti cipősdoboz nélkül, a cipősdobozt szállítódobozként használva vagy hiányzó tartozékokat nem fogadunk el.

A promóciós időszak alatt vásárolt minden termék végső eladás.

A visszaküldési kérelmet a szállítási dátumtól számított 3 napon belül kell benyújtani, és a tétel(eke)t a jóváhagyott kéréstől számított 7 napon belül vissza kell szállítani. A nem megfelelő vagy ezen az ablakon kívül elküldött tételek visszautasíthatók, és visszaküldhetők Önnek.

Visszatérítések

A visszatérítéshez ugyanazt a fizetési módot alkalmazzuk, amelyet az eredeti tranzakció során használt, hacsak másként nem jelzi. A visszatérítést mindaddig visszatartjuk, amíg vissza nem kapjuk a visszaküldött árut, vagy amíg Ön igazolja, hogy az árut visszaküldte, attól függően, hogy melyik következik be korábban.

Azóta 14 napunk van a pénz visszatérítésére.

Lépjen Kapcsolatba Velünk

Ügyfélszolgálati csapatunk a hét 7 napján áll az Ön rendelkezésére. Igyekszünk minden vásárlói megkeresésre 24 órán belül válaszolni.

E-Mail: service@hxecltd.com

 • flight
  gyors szállítás
 • card_giftcard
  különleges ajándék
 • credit_card
  Könnyű fizetés
 • access_time
  30 napos visszaküldés